Одјек немих сећања у крагујевачкој библиотеци

У крагујевачкој библиотеци "Вук Караџић" одржана је промоција романа Љиљане Делибашић "Одјек немих сећања".

Нова књига Љиљане Делибашић читаоце оставља у недоумици: да ли је то аутобиографска проза једне жене која у причу уводи много ликова из свог живота или само случајност у мору сличних судбина жељних лепих речи и загрљаја.

У њеним ликовима многи могу да препознају свој живот и своје приче. Епизоде су саставни део ове прозе која нас учи умећу живота, кроз лепо и ружно што носи са собом. Роман садржи универзалне поруке које дотичу свако људско биће.

Ауторка каже да је у овој књизи и њен живот, и оно што је учила од других, правила паралеле. Као и списатељица, многи читаоци су се пронашли у њој. јер много

"Како сте само успели да ме проведете кроз мој живот?", упитала је ауторку једна од читатељки на промоцији. "Као да сте ми га сада открили."

Љиљана Делибашић је до сада објавила још четири књиге: Душа бојена тугом, Атилин круг, Гробар из Сибиле, Две контесе, а мови роман, како је најавила, биће објављен наредне године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара