Женски фудбал: Лозничанке боље од Крагујевчанки

Женски фудбалски клуб Лозница, протеклог викенда, одиграо је своју прву званичну утакмицу. На домаћем терену играло су са екипом Радничког из Крагујевца и однели победу са 3:0.

Прва утакмица и победа за историју. Са тремом, али уз велике припреме и одлучност, сениорке женског фудбалског клуба надјачале су знатно искуснију екипу из Крагујевца.

"С обзиром да смо играли прву првенствену утакмицу задовољна сам игром наших девојака. Мислим да можемо бар до трећег места на табели", каже Ана Мићић из Лознице.

"Дала сам све од себе на овој утакмици, фудбалом се бавим од малена, презадовољна сам са тренерима и својим саиграчима и мислим да ћемо напредовати", каже Лара Алексић из Лознице.

Као званични клуб постоје тек месец дана, а као академија једну годину.

"Ја имам седам година и волим да играм у нападу и волим да дајем голове", објашњава Ана Лукић из Лознице.

У светло плавим дресовима, Женски фудбалски клуб у будуће ће играти са грбом града. Амбиције су им, кажу, велике, али уз жељу да развијају спортски дух код девојака.

"По бројности деце и резутатима и свему осталом виђеном, можемо рећи да смо презадовољни. Циљеви су што више деце на теренима, односно, мање деце за компјутерима и на улици", објашњава Жељко Пуљезевић, шеф Стручног штаба.

Наредна утакмица их очекује у Крагујевцу. Верују, кажу, у победу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво