Сапуни као хоби

Милановчанка Мира Радојичић је у пензији открила нови хоби. Од лековитих трава и разних уља прави креме и сапуне.

Диви се природи и жели да искористи све из ње. У цветалој башти највише се обрадује невену.

 

''Када их уберем, пржим их на врелој масти или на маслиновим уљу. У сваком случају на маслиновим уљу су боље, квалитетније'', каже Мира Радојичић.

Они који припремају креме од лековитог биља тешко отркивају рецепте, али и када се зна формула тврде потребне су вештине. Основно је Мира каже да све буде у складу са природом.

''Мислим да је изузетно важно то што је природно и то што је значи углавном на природној бази, осим што понегде стављам етерина уља и тако мирисе јер поједине муштерије траже да им то мирише.''

Уз креме од невена ова пензионерка прави природне сапуне.

''Прво сам доста доста поклањала, сад понеку и продам, нешто својим познаницима нешто мојим блиским. Родбини, уместо кафе или нечег другог поклањам креме, сапуне.''

Љубав према природи ова Милановчанка преточила је у хоби коме се све више посвећује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво