Петнички базени без купача

Због честих киша, сезона купања на ваљевским базенима у Петници почела је лоше. Купача је готово три пута мање него лане.

Тек на пола сезоне купања на отвореним базенима у Петници, купачи и љубитељи једног од најлепших спортских центара у Србији, уживали су у првом правом летњем дану. Првом купању ове сезоне највише су се обрадовали најмлађи гости у Петници.

"Ма први пут ове године, због времена напољу. Супер, екстра је овде, јако" каже Филип Филиповић из Београда.

Од 1. јуна, када је отворена сезона купања у Петници, само 5 дана погодовало је купачима, што одавно не памте у Установи за физичку културу Валис, која газдује базенима.

"Када су биле оне поплаве и када је да кажемо била најлошија сезона у историји, ова до сада је неких 30% те сезоне, што значи још лошија. И људи који овде раде по 15,20 година не памте од осамдесет и неке године да је овако кренула сезона.До сада је продато негде осам, осам и по хиљада улазница а само ћу вам рећи да је прошле године у овом моменту већ било продато негде близу 30 хиљада," каже Александар Мијаиловић, дир. УФК "Валис" Ваљево.

Поједини купачи, кажу стално су ту и узимају месечну карту.

У Петници очекују да ће у наставку лета, колико толико спасити сезону, уз топлије дане и више посетилаца, посебно гостију из околних градова који овај спортско-рекреативни центар све чешће бирају за свој одмор.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво