Аранђеловчани граде и уређују путеве

У реконструкцију градских и сеоских путева, општина Аранђеловац ће ове године уложити шездесет милиона динара. Уређена је главна улица, а реконструишу се И сеоски путеви.

Главни радови су завршени, асфалтирана два километра, урађени су тротоари, сигнализација, бочне улице. Нису занемарена ни села: после више деценија, урађен је пут Брезовац - Винча, заједничким средствима општина Топола и Аранђеловац и Републике.

Почиње реализација и великог инфрааструктурног пројекта: изградња магистралног пута Топола - Лазаревац, за коју ће бити ангажовано три стотине радника.

Туристичка сезона је на прагу, сви се труде да спремно дочекају госте.

У буџету, који је за ову годину планиран на 1,2 милијарде динара, биће новца и за нову трафостаницу, објекте културе. Улаже се сопствени новац уз помоћ државе, без задуживања - наводи Бојан Радовић, председник Општине Аранђеловац.

У општинском буџету ове године биће новца и за реконструкцију Павиљона "Књаз Милош" из 1907. године, једног од првих објеката од армираног бетона у Србији и цркве брвнаре у Даросави подигнуте 1832. године.

rts.kragujevac@rts.rs
034 335 542

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије