Читај ми!

Отворен "H&M" у Панчеву

Светски познат бренд текстилне индустрије "H&M" из Шведске у Панчеву је отворио своју четврту робну кућу у Србији. До сад су имали две продавнице у Београду и једну у Новом Саду.

И док се у центру Панчева једна по једна продавница затвара у тржном центру на 2.070 квадратних метара отворена је нова робна кућа. Шведски произвођач текстилне индустрије "H&M" не сумња да ће у Панчеву имати довољно купаца.

Панчевци су првог дана напунили тржни центар. Да ли због знатижеље да виде нешто ново, или због акцијских цена видеће се већ наредног месеца, али сви очекују да по повољнијим условима пазаре.

Ове недеље Панчево је постало богатије за три нова велика продајна објекта и градоначелник Павле Раданов сматра да је то добро за град.

"Кад је AVIV парк дошао у Панчево повукао је велики број познатих светских фирми у наш град и надам се да иностране компаније и даље долазити код нас. То је лепо, јер се и на овај начин запошљавају људи, а ми ћемо као локална самоуправа и даље чинити све да оплеменимо и обезбедимо што лепши и бољи пословни амбијент и окружење", каже Раданов.

Домаћи произвођачи текстилне робе који су и до сад тешко пословали, добили су велику конкуренцију, а на добитку могу бити само купци који се надају што приступачнијим ценама у продавницима.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије