Читај ми!

Помозимо Ани

Куповином књиге и уникатног накита у крагујевчкој Месној заједници Вашариште, грађани могу да помогну да 28-годишња Ана Живковић, која болује од ретке врте тумора у карличној кости и бутном мишићу, преброди тешку болест.

Хуманитарна акција прикупљања помоћи за Ану Живковић из Јагодине, настављана је отварањем књижаре и радионице у крагујевачкој месној заједници Вашариште. Куповином књиге и уникатног накита, грађани могу да помогну да двадесетосмогодишња асистенткиња Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу преброди болест.

Ана болује од ретке врте тумора у карличној кости и бутном мишићу и прошле седмице, оперисана је у Њујорку. За даљи ток лечења, недостаје још средстава.

У хуминатарној акцији, прикупљања помоћи за Ану, до сада су учествовали грађани Јагодине и Крагујевца, волонтери... Организоване су бројне манифестације, концерти, акције у којима је прикупљен новац за операцију.

Међутим, за цео процес лечења потребно је око 250.000 долара.

Иако је имала тегобе и јаке болове, Ана није ни слутила да болује од тешке болести. За то је сазнала у фебруару, после прегледа на Војномедицинској академији у Београду. Од тада траје њена борба и битка породице и пријатеља да се излечи и преброди најтеже тренутке у животу.

Рачун за помоћ

Банка Интеза
Динарски рачун: 160-5300101293477-62
Девизни рачун: SWIFT Banca Intesa dbdbrsbg
IBAN/Account Number: rs 35160533020081474474

Славољуб Живковић, Анин отац
тел. 064 410 81 80; +381 34 335 542; факс 034 330 734

rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије