Читај ми!

Деда Мраз и у прибојском крају

Деда Мраз је стигао и до више од 1.000 малишана у тридесетак прибојских села, доневши им пакетиће и добре жеље.

Док су у Кратову малишани размењивали са Деда Мразом пакетиће и осмехе, у Прибојској Бањи десетине најмлађих стрпљиво су га чекали сигурни да ће доћи.



И како је прибојска општина у сталном контакту, како кажу, већ четири године са добром вилом, све је стигло и до Деда Мраза.

"Вила ми је рекла да су деца слушала, да су добро јела, пила млеко и Деда Мраз је дошао. Вреди доћи, прећи толики пут због једно дечијег осмеха", каже Деда Мраз.

Мирослав Буквић, помоћник председника Општине Прибој каже да су желели да се деца у руралном подручју, бар на тренутак осете равноправно са својим вршњацима у граду.

"Желели смо да осете делић те новогодишње атмосфере, да Деда Мраз дође код њих праћен трубачима, а што се тиче средстава, па ако се хоће, увек се може", каже Буквић.

Оно што радује је да, из године у годину, расте број деце у прибојским селима којима Деда Мраз доноси пакетић. Пре четири године било их је 400, а ове године слаткишима се радовало више од 1.000 малишана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије