Читај ми!

Отворени вртић

Канцеларија за младе у Шапцу организовала је двадест бесплатних школа током лета, а предшколска установа "Наше дете" припремила је поподневни програм "Отворени вртић" за децу узраста од четири до седам година.

Како би распуст и ове године био занимљив и за оне  који не иду на летовање, Канцеларија за младе у Шапцу организовала је бесплатне школе и радионице у којима ће малишани моћи да на креативан начин проводе време.

Предшколска установа "Наше дете" припремила је поподневни програм "Отворени вртић" за децу узраста од четири до седам година. Већ првог дана учионица је била пуна.

Спас од врућине и досаде, у друштву вршњака потражило је тридесетак малишана. Неки од њих су први пут у вртићу. За забаву су заслужне васпитачице које брижљиво припремају сваку активност.

"Увек нас изненаде деца која, иначе, не похађају неки од наших вртића", каже васпитачица Весна Јанковић. "Она се радују и лако уклопе у све што ми радимо и за њих је то прелепо искуство."

"Отворени вртић" од велике је користи и за родитеље, посебно за оне који су читав дан на послу. Они кажу да су задовољни, јер се њихово дете игра са вршњацима и кроз игру учи доста тога, а велика предност је и у томе што, како кажу, током распуста имају где да оставе децу.

Васпитачи кажу да је ово добра прилика да се деца уз игру адаптирају и припреме за полазак у школу.

Отворени вртић састоји од неколико радионица које су активне током читаве недеље. Према речима васпитачице Гордане Пузић, програм је бесплатан и усмерен на децу која нису корисници наших услуга како би се социјализовала и приближила вртићу, али и за осталу децу.

Програм "Отвореног вртића" са традицијом од једанаест година трајаће и током августа. Интересовање је велико, посебно за уметничке и спортске радионице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара