Читај ми!

"Кроз Србију" из Ниша

Караван 52. међународне бициклистичке трке "Кроз Србију", са 300 људи међу којима је 130 бициклиста, тачно у 17 часова креће из Ниша. Друга етапа вози се сутра, од Ниша, преко Прокупља и Крушевца, до Крагујевца.

Од 12. до 17. јуна, под слоганом "Туризам и бициклизам заједно", одржава се 52. међународна бициклистичка трка "Кроз Србију", која у 17 часова стартује у Нишу.

Међународна бициклистичка трка вози се у шест етапа, кроз више од двадесет градова у Србији и Републици Српској.

Прва етапа, дуга 52 и по километра возиће се улицама Ниша, а саобраћај ће до 19 часова, бити преусмерен док не прође караван са више од три стотине људи и 106 возила, двадесесет три тима из двадесет земаља.

Саобраћај ће бити преусмераван до 19 часова, док бициклисти буду пролазили градским улицама.

Друга етапа: Ниш-Прокупље-Крушевац-Крагујевац

Друга етапа 52. трке "Кроз Србију" почиње сутра, и вози се од Ниша, преко Прокупља и Крушевца до Крагујевца.

Током проласка бициклиста кроз Крушевац, од 10 до 13 часова, полиција ће сукцесивно заустављати саобраћај ради безбедности учесника трке, а грађани се моле да поштују режим саобраћаја, наводи се у саопштењу ПУ Крушевац.

Бициклистички караван ће у Крушевац ући из правца Каоника, проћи ће Видовданском, Душановом и Југ Богдановом улицом и затим, преко села Јасика, наставити ка Варварину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије