Читај ми!

Почела производња у Железари

Железара Смедерево поново покренула производњу. Радници су се вратили са годишњег одмора, сировине су обезбеђене и покренута је друга висока пећ.

Након престанка рада, услед лоших временских услова у првој половини фебруара, када је и већи део запослених отишао на годишњи одмор или плаћено одсуство, Железара Смедерево покренула производњу.

Покретањем производње отклоњене су и све сумње да ће производње уопште бити након напуштања  америчке компаније и куповине фабрике од стране државе за 1 долар.

Већи део запослених, како је саопштено, вратио се са плаћеног одсуства или годишњих одмора и почео своје редовне радне активности.

Данас је почело и заседање градске Скупштине на којој би одборници требало да се између осталог изјасне и о иновираном уговору са компанијом "Комико Оил" која би требало да у Смедереву гради рафинерију за прераду нафте.

Заседање је једног тренутка доведено у питање, јер су салу заузели радници "Желвоза" незадовољни што им нису исплаћене одпремнине. Постигнут је договор да се делегације града и радника данас састану са одговорнима у Министарствима финансија и економије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво