Читај ми!

Хладно у Дому здравља

Поједине службе Дома здравља у Новој Вароши већ два дана немају грејање, јер је снег који се обрушио са крова покидао цеви топловода. Очекује се да ће Општа медицина и Дечје одељење грејање добити до краја дана, а до краја недеље Хитна помоћ и остале службе.

Због покиданих цеви топловода, на које се обрушио снег са једног од неприступачних кровова, поједине службе нововарошког Дома здравља други дан су без грејања.

Током јучерашњег дана саниран је крак топловода који обезбеђује грејање за болничко одељење на коме је тренутно смештено тридесетак пацијената, док је јутрос грејање стигло и у управну зграду.

У току је санација кварова за топловоду у згради Опште медицине, Дечјег одељења  и Диспанзера за жене, који ће по обећању надлежних, грејање добити до краја дана.

Због снега који прети да се поново обруши и који уклањају екипе нововарошког Штаба за ванредне ситуације, квар још није отклоњен на краку који обезбеђује грејање за службу Хитне помоћи, лабораторије, радиологије и стоматологије.

Без обзира на отежане услове, све ове службе, које ће по обећању надлежних, грејање добити до краја недеље, раде уобичајено.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара