Читај ми!

Мој дан за наш град

У акцији чишћења снега у Ужицу "Мој дан за наш град" учествовало више од 1.500 грађана, сва јавна предузећа и на десетине приватних фирми, установа и удружења.

Штаб за ванредне ситуације Ужица организовао је велику акцију чишћења и уклањања снега са најфреквентнијих градских улица и осталих јавних површина.

"Град у коме живимо заслужује да свакодневно показујемо одговорност према заједничким добрима", каже се у позиву грађанима да се укључе у акцију "Мој дан за наш град".

Ужичани су позвани да покажу солидарност и да заједно, у складу са својим могућностима, допринесу да се град очисти од снега.

И Ужичани су се одазвали! Свако ко је могао понео је лопате и алатке за разбијање леда, а за учешће у акцији пријављивали су у својој месној заједници или у Градској управи.

У акцији "Мој дан за наш град" учествовало је  више од 1.500  грађана, сва јавна и на десетине приватних предузећа, установа и удружења, међу којима и ловци, риболовци, добровољни даваоци крви, спортисти, навијачи и Коло српских сестара. Град је ангажовао и педесетак возила за чишћење и одвожење снега.

Данас у Ужицу, иако је нерадни дан, дежурају све службе јавног сектора неопходне за нормално функционисање града.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво