Са Бранковог моста не може да се скрене у Поп Лукину, још нема званичног одговора зашто

Скретање лево с Бранковог моста, ка центру града, већ неколико дана је забрањено, а званичног објашњења за то још нема. Претпоставка је да је до тог потеза дошло како би се побољшала проточност саобраћаја, будући да су се у претходном периоду, у смеру ка граду, стварале велике гужве.

Овог јутра поново има гужве на Бранковом мосту у смеру ка граду, јер је забрањено скретање лево у Поп Лукину улицу.

Саобраћајна полиција регулише саобраћај, а има возачи који нису упућени у то да је забрањено скретање лево и они стају да питају због чега.

Нису само они и даље збуњени због чега не може да се скрене у Поп Лукину, већи станари околних зграда који су прилазили и екипи РТС-а и питали шта се дешава и због чега сада морају да круже не би ли дошли до својих станова.

Забрану левог скретања Секретаријат за саобраћај је први пут увео почетком 2010. године због радова на Газели да би се, како је тада указивано, побољшала проточност возила на потезу Дечанска - Теразијски тунел - Бранкова улица - Бранков мост. Затим је пре шест година ово скретање поново омогућено возачима.

Оно што је био проблем и што смо приметили и претходних дана јесте да је колона за скретање била дугачка и до половине моста, па је уместо две траке на Бранковом мосту за возаче које иду право, била само једна трака.

Званични одговор још увек нисмо добили, али претпоставка је да је и овог пута забрањено скретање у Поп Лукину због побољшања проточности саобраћаја.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије