Проблеми у снабдевању водом на Новом Београду, у Земуну и Сурчину

Пад притиска и прекиде у снабдевању водом могу осетити потрошачи у општинама Нови Београд, Земун и Сурчин од суботе у 21 сат због неодложних радова на превезивању хидротехничког објекта на водоводни систем, саопштило је Јавно комунално предузећа "Београдски водовод и канализација".

Стабилизација снабдевања водом очекује се у току ноћи између недеље, 4. фебруара, и понедељка, 5. фебруара, наводи се у саопштењу.

За приоритетне потрошаче ће током радова бити обезбеђене ауто-цистерне са водом за пиће.

Из "Водовода" апелују на грађане да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

С обзиром на то да при сваком успостављању снабдевања водом за пиће након прекида долази до пролазне појаве боје и мутноће, потрошачима се саветује да тај проблем реше испирањем цеви, односно отварањем славина и испуштањем воде у средње јаком млазу све док вода не добије уобичајене карактеристике.

Најављени радови ће обезбедити да снабдевање водом буде поуздано и редовно.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број телефона 11-0-11 или на бесплатни број 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније.

Обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs, саопштено је из "Београдског водовода и канализације".

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво