Читај ми!

На Хоргошу се чека сат времена, вишесатна задржавања на Градини

На граничном прелазу Хоргош, на улазу у Србију, задржавања су око 60 минута. Путничка возила улазе у шест колона, а седма је резервисана за аутобусе. На граничном прелазу Градина, на излазу из Србије ка Бугарској, задржавања су вишесатна. На граничним прелазима са Северном Македонијом различито је време чекања возила на прелазак границе.

Међутим, велика је гужва на суседном прелазу Реске, па путници претходно морају са сачекају два сата да би изашли из Мађарске.

На излазу из земље, на Хоргошу, нема дужих задржавања.

Вишесатна задржавања на Градини

Због шпица туристичке сезоне, на источном краку Коридора 10 према Бугарској знатно је појачан интензитет саобраћаја. На граничном прелазу Градина, на излазу из Србије ка Бугарској, задржавања су вишесатна, док на улазу у земљу нема дужих чекања.

Време задржавања је променљиво и не може се прогнозирати. Гранични прелаз Градина нема алтернативу, један је од најфреквентнијих, јер се ту сливају возила са других граничних прелаза-углавном са Хоргоша, а путници су најчешће турски држављани који одлазе на годишњи одмор у своју земљу.

На Прешеву се чека око сат времена

На граничним прелазима са Северном Македонијом различито је време чекања возила на прелазак границе. На Прешеву се у овом тренутку чека око сат времена да се изађе из земље, док на улазу нема дужих задржавања од десетак минута. То важи за путничке аутомобиле, а аутобуси чекају нешто дуже у правцу ка Северној Македонији.

На алтернативном прелазу Прохор Пчињски има промета возила, али не и дужих чекања од десетак минута.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара