Читај ми!

Задржавање возила на Хоргошу сат времена, на Прешеву аутобуси чекају сат и по

На прелазу Хоргош се чека 60 минута и на улазу и на излазу, на путничким терминалима. Међутим, на прелазу Реске чека се још два сата. На граничном прелазу Прешево путничка возила чекају око сат времена, док се аутобуси задржавају око сат и по. На Градини се на излазу ка Бугарској чека до 90 минута, на улазу у Србију задржавања су 15 до 30 минута.

Путничка возила на Хоргошу улазе у пет колона, а шеста је резервисана за аутобусе.

На Хоргошу се чека 60 минута и на улазу и на излазу, на путничким терминалима. Међутим, на прелазу Реске чека се још два сата.

Мађарска полиција саопштила је да је време чекања на прелазу Томпа према Kелебији повећано на три сата, па путницима препоручују да се одабере прелаз Бачалмаш - Бајмок.

На прелазу Херцегсанто - Бачки Брег путничким возилима треба око 2 сата да стигну до српске стране.

На интегрисаним српско-мађарским прелазима Хоргош2-Реске2 и Бачки Виногради - Ашотхалом који раде од 7 сати, створене су колоне према Србији.

На граничном прелазу Прешево путничка возила чекају око сат времена, док се аутобуси задржавају око сат и по.

Како су за РТС рекли путници који се од јутрос враћају из Грчке, на грчко-македонској граници чека се око пола сата.

За оне који крећу ка јужној српској граници, ту је и алтернативни гранични прелаз Прохор Пчински, на којем нема дужих задржавања.

Kада је реч о задржавањима на теретним терминалима граничних прелаза, на излазу из земље преко Батроваца чекање око поднева изности десетак минута, док се на улазу у Србију чека 45 минута. За саобраћај су отворене све траке, а већа фреквенција саобраћаја очекује се током целог викенда.

На излазу из Србије, преко Сремске Раче чека се 60 минута, а на Шиду, на суседном граничном прелазу Товарник, од 05.45 часова, из техничких разлога је дошло до обуставе саобраћаја за све категорије возила.

На граничном прелазу Градина са Бугарском дуже колоне су на излазу из земље. На излазу из Гостуна, путничка возила чекају 30 минута. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП " Путеви Србије", на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

субота, 25. мај 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије