АМСС: Појачан интензитет саобраћаја, посебан опрез због одрона

Наставља се период лепог времена које ће обележити и први радни дан после државног празника и продуженог празничног викенда, али ће бити појачан и саобраћај на градским саобраћајницама и на прилазима већим градовима.

На путевима у планинским пределима због отапања снега возаче очекују местимично влажни коловози које се због нижих температура током ноћи заледе.

Разлике у температури између ноћи и дана доносе опасност од одрона, на које из АМСС посебно упозоравају возаче.

Сем путева у планинским пределима где су они учестали пажљивије треба возити поред Ибра, између Краљева и Рашке, кроз Oвчарско-кабларску клисуру, на ђердапској магистрали, али и на свим путевима који воде кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима нема дужих задржавања.

Камиони на Батровцима чекају шест сати, а на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво