Сезона радова и путовања, успорен саобраћај у Грделичкој клисури

Летења туристичка сезона је почела. У јеку је и грађевинска сезона што додатно од возача захтева опрезнију вожњу, нарочито на деоницама где је због радова измењен режим одвијања саобраћаја.

На путу ка Грчкој у Грделичкој клисури су и даље у току радови на Коридору 10. Како јавља дописник РТС-а, застоја нема али је појачан интензитет саобраћаја.

Због радова на изградњи Коридора 10 је постављена сигнализација, а брзина je ограничена на 40 до 60 километара на сат. Слично је и на деоници код Бујановца, где се такође гради ауто-пут.

Овог викенда почеле су и гужве на граничним прелазима, међутим, на граничном прелазу Прешево није се чекало дуже од 30 минута. Овог јутра се чека око 15 минута на излазу из земље, а на улазу нема задржавања.

Уколико грађани који путују ка Македонији и Грчкој желе да избегну гужве могу да користе алтернативни прелаз Прохор Пчињски, где нема задржавања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво