Умерен саобраћај, после подне могуће гужве

Саобраћај је овог јутра умерен, али се већи број возила, пошто је крај радне недеље очекује у првим поподневним сатима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Из Ауто-мото савеза Србије саветују возачима опрезну вожњу због очекивано великог оптерећења и већег броја возила на Ибарској магистрали, као и на путевима који воде ка Црној Гори, Македонији и Бугарској.

Већи проток возила је и на наплатним рампама Бубањ Поток, Стара Пазова, Сириг и Наис због чега су у току дана могућа задржавања од 15 минута.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, задржавања тренутно има на граничним прелазима Гостун и Шпиљани, на излазу из земље, између 30 и 60 минута, док је улазу у нашу земљу на граничним прелазима Батровци и Хоргош саобраћај појачан, али за сада без чекања.

Време заџавања на граничним прелазима је релативно и врло често промељиво, посебно у туристичкој сезони у којој се налазимо, истиче АМСС.

Када је реч о најавама и најактуелнијим изменама у саобраћају, АМСС наводи да ће до 1. октобра, због потребе изградње робне куће ИКЕА, доћи до измене у режиму обављања саобраћаја на делу државном путу I Aреда број 1, од наплатне рампе Бубањ Поток до излаза Траншпед, у правцу ка Нишу.

За време радова биће затворена возна и зауставна трака у правцу а Нишу у дужини од 500 до 1.500 метара.

Од 25. јула доћи ће до обуставе саобраћаја на државном путу II Б реда број 313, на деоници Раковац-Змајевац, због радова на ургентном одржавању пута.

Саобраћај се за време обуставе преусмерава према постављеној саобраћајнојсигнализацији на државни пут I Б реда број 21, државни пут II А реда број 119, локални пут преко Фрушке горе-Партизански пут и улице кроз насељена места.

Радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом и опремом.

До 25. јула није предвиђено потпуно обустављање саобраћаја на Аутопуту Е80, Ниш - Димитровград (граница са Бугарском), на деоници од Чифлика до Станичења, на магистралном путу I Б реда, број 43.

АМСС подсећа да је од 19. јула због обезбеђења радова на изградњи ауто-пута Е-80, на снази измена режима саобраћаја на државном путу IА реда број 4, на деоници Просек-Банцарево, на делу обилазнице око Ниша ка Пироту, у зони Малчанске петље, у смеру Ниш -Пирот.

За време извођења радова, саобраћај из десне коловозне траке , смера Ниш - Пирот се преусмерава у претицајну саобраћајну траку смера Пирот-Ниш.

До 1. августа у периоду од 07:00 до 17:00 часова, због радова на одржавању, обустављен је саобраћај на државном путу број 174, односно у улицама Карађорђева и Живојина Мишића.

Саобраћај је преусмерен на друге градске улице, према постављеној адекватној привременој саобраћајној сигнализацији и опреми.

До 1. августа ће, такође, бити обустављен саобраћај на делу државног пута II реда број 127, у улици Вука Караџића према Старим Бановцима, због почетка друге фаза радова, и то од укрштања са улицом Николе Момчиловића до укрштања са улицом Подунавског партизанског одреда.

Алтернативни правци који воде прилазима улици Вука Караџића из смера Београда, аутопута и Старих Бановаца, су кроз улицу Бранка Радичевића, а из смера центра кроз улицу Јана Сикоре.

Саобраћај је обустављен због радова на санацији клизишта на државном путу II Б реда број 342, на деоници Уб - Попучке - Иверак, а алетренативни пут је Уб - Словац - Ваљевом додаје АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара