Суви коловози и добра видљивост

Повољне временске прилике омогућавају несметано обављање саобраћаја по сувим коловозима и уз добру видљивост.

Саобраћај је умереног интезитета и обавља се без застоја, сем на деоницама на којима је због радова измењен режим саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, саобраћај је појачан али на нашим граничним прелазима на путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута.

Време задржавања на граничним прелазима је релетивно и врло често промељиво, посебном у туристичкој сезони.

До 1.10.2016. због потребе изградње Робне куће "ИКЕА" доћи ће до измене у режиму обављања саобраћаја на делу државном путу I/А реда број 1, од наплатне рампе Бубањ Поток до излаза Траншпед, у правцу ка Нишу.

За време радова биће затворена возна и зауставна трака у правцу ка Нишу у дужини од 500 до 1.500 метара.

Од среде 20.07. до 21.07. у периоду од oсам до 18 часова предвиђени су радови на асфалтирању пута у месту Горња Трепча.

Радови се изводе у дужини од 500 метара и то на делу до раскрснице за Луњевицу.

Од 19.07. због обезбеђења радова на изградњи ауто-пута Е-80, доћи ће до измене режима саобраћаја на државном путу I А реда број 4, деоница Просек-Банцарево, на делу обилазнице око Ниша ка Пироту, у зони Малчанске петље, у смеру Ниш-Пирот.

Од 25.07. 2016. године, доћи ће до обуставе саобраћаја на државном путу II Б реда број 313, деоница Раковац-Змајевац, због радова на ургентном одржавању пута.

Саобраћај се за време обуставе преусмерава према постављеној саобраћајној сигнализацији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије