Отказан лет за Истанбул у 20.20, у 13.10 у плану

Авиони "Ер Србије" летеће за Истанбул у 13.10, као и из тог града за Београд у 17.10, док је лет "Туркиш Ерлајнза" у 20.20 из Београда за Истанбул отказан, речено је Танјугу на аеродрому "Никола Тесла".

Турска авио-компанија отказала је долазак летова са аеродрома "Ататурк" у Истанбулу, чије слетање у Београд је било предвиђено у 8.20 и 19.25 часова, а самим тим и поласке из Београда у 9.15 и 20.20 часова.

Према тренутним информацијама, "Ер Србија" ће обавити лет према аеродрому "Ататурк" у 13.10 часова, а планиран је и повратак у Београд у 17.10.

Јутрос је обављен чартер лет за Анталију са полетањем из Београда у 05.20 часова и доласком у Београд у 10.10 часова.

Чартер лет за Анталију планиран је по реду летења у 15 часова, а требало би да се, према плану, врати у Београд у 20 сати.

Са аеродрома "Никола Тесла" поручују путницима да све информације о статусу лета потраже у авио-компанијама, Инфо-центру аеродрома на број телефона 011 209 4444 и на веб сајту www.beg.aero, где се у реалном времену приказују информације о временима полетања и слетања, као и о евентуалним отказаним летовима.

Авио-саобраћај на аеродрому "Никола Тесла" обавља се неометано, према планираном реду летења, наводе, а заједно са партнерима авио-компанијама прати се новонастала ситуација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара