Саобраћај умерен, без дужег задржавања на граници

Саобраћај у Србији је умереног интензитета, одвија се без застоја и прекида, на свим фреквентнијим саобраћајницама, на ауто-путевима, као и на путевима I и II приоритета, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

АМСС, међутим, упозорава да због започетих радова на појединим путевима треба рачунати са изменама у саобраћају, на којима је саобраћај регулисан одговарајућом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Од 13. до 31. јула у периоду од 07.00 до 15.00 часова, на државном путу IIА реда број 258, на деоници Чукарка - граница са Македонијом (Прешево 2), изводиће се радови на реконструкцији пута.

Радови, који су планирани за данас, одлажу се до сутра, 15. јула, до 09.00 часова, када ће се наставити радови на асфалтирању дела државног пута IА реда број 1 (ауто-пут Е-75), између Врбаса и Змајева (Јегричка), у смеру Врбас-Нови Сад.

Радови ће се изводити у претицајној саобраћајној траци, док ће возна и зауставна саобраћајна трака бити слободне за саобраћај.

Од 13. јула до 13.августа, услед радова на рехабилитацији коловоза, доћи ће до измене режима саобраћаја на државном путу IIА реда број 158, на деоници Алексинац-Катун, код села Глоговица.

За време извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила једном коловозном траком.

Од 13. до 16. јула, предвиђене су обуставе саобраћаја код Горње Трепче, на делу пута између паркинга бање и скретања за Луњевицу. Обустава ће трајати у периоду од осам до 18 часова.

Данас ће, у периоду од 07.00 до 18.00 часова доћи до обуставе саобраћаја на државном путу IIА реда број 217, преко пруге у насељеном месту Тешица, због радова на санацији прелаза.

Саобраћај ће бити преусмерен на локални пут кроз село Банковац.

До понедељка, 18. јула, није предвиђено потпуно обустављање саобраћаја на aутопуту Е80, Ниш-Димитровград (граница са Бугарском), на деоници од Čифлика до Станичења, на магистралном путу IБ реда, број 43.

До 01. августа, у периоду од 07.00 до 17.00 часова, услед радова на појачаном одржавању, на снази је обустава саобраћаја на државном путу IIА реда број 174, у улицама Карађорђева и Живојина Мишића.

За време извођења радова саобраћај је преусмерен на друге градске улице, према постављеној адекватној привременој саобраћајној сигнализацији и опреми.

До 01. августа биће обустављен саобраћај на делу државног пута IIА реда број 127, у улици Вука Караџића према Старим Бановцима, због почетка друге фаза радова, и то од укрштања са улицом Николе Момчиловића до укрштања са улицом Подунавског партизанског одреда.

Алтернативни правци који воде прилазима улици Вука Караџића из смера Београда, ауто-пута и Старих Бановаца, су кроз улицу Бранка Радичевића, а из смера центра кроз улицу Јана Сикоре.

На снази је обустава саобраћаја због радова на санацији клизишта на државном путу IIБ реда број 342, на деоници Уб - Попучке - Иверак, а алтернативни пут је Уб - Словац - Ваљево.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима, на путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута.

Време задржавања на граничним прелазима је промењиво, јер су због туристичке сезоне и појачаног саобраћаја честе промене, додаје АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се