Интензивнији саобраћај ка већим градовима

Саобраћај у јутарњим сатима осетно се појачава на путевима који воде ка већим градовима, али и на свим осталим фреквентнијим правцима, саопштио је АМСС.

Након облачног јутра, током дана претежно сунчано. Очекује се ветар слаб и умерен, северозападни, а највиша температура од 27 до 30 степени.

У оквиру пројекта изградње робне куће "Икеа", од данас до 15. јула, на делу државног пута I-А реда број 1 (ауто-пут Е-75), биће извођени радови на измештању далековода, на деоници после наплатне станице Бубањ Поток до Траншпеда, у оба смера Београд–Ниш и Ниш–Београд.

Од данас у временском периоду од 07.00 до 17.00 сати на државном путу II-А реда број 100, у зони Сремских Карловаца, изводиће се радови на редовном одржавању, одводњавање атмосферских вода са десне стране коловоза, у смеру Петроварадин–Сремски Карловци.

Дана 14. јула у временском периоду од 07.00 до 18.00 часова, доћи ће до обуставе саобраћаја на државном путу II-А реда број 217, преко пруге у насељеном месту Тешица, због радова на санацији прелаза.

Саобраћај ће бити преусмерен на локални пут кроз село Банковац.

До понедељка 11. јула није предвиђено потпуно обустављање саобраћаја на Ауто-путу Е80, Ниш–Димитровград (Граница са Бугарском), деоница од Чифлика до Станичења, магистрални пут I-Б реда, број 43.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво