Проходни путеви у Србији

На путевима у Србији услед престанка падавина и повољнијих временских прилика очекује се боља проходност. Слаба до умерена киша падаће у Бачкој, Банату, Браничевском округу и понегде у Хомољским планинама, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

У планинским пределима могући су наноси земље због обилнијих падавина, а АМСС упозорава и на могуће одроне који се јављају поред стенских усека.

На граничним прелазима задржавања су до 30 минута.

На ауто-путу Е-80, на деоницама Трупалска петља крак 4 – излаз за Софију, Комренска петља улаз у Ниш и Комренска петља излаз за Београд, за саобраћај ће повремено бити затваране претицајна и возна саобраћајна трака.

На деоници пута од петље Ниш југ до петље Лесковац центар изводе се радови на санацији коловоза, због чега ће повремено бити затварана претицајна саобраћајна трака.

Излаз са ауто-пута на петљи Водањ биће укинут за сва возила која се искључују са ауто-пута за Смедерево, а препоручују се алтернативна искључења Колари и Умчари.

Данас и сутра од девет до 11 и од 13 до 15 часова биће потпуно обустављен саобраћај на државном путу II А реда, на деоници Јарчујак-Самаља.

Сутра ће се изводити радови на државном путу I Б реда, деоница Ужице-Чајетина, у месту Бела Земља, па ће се саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила, а у месту Петријебву биће обустављен саобраћај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије