Oтежана вожња због нестабилног времена

Нестабилне временске прилике које током дана доносе наизменично сунце, па кишу, а повремено и јаке пљускове праћене ветром и градом утичу на отежано кретање возила због велике количине воде на коловозу, а уједно и доносе већи број саобраћајних незгода, упозорава Ауто-мото савез Србије.

Возачима се саветује да по јаком пљуску или невремену које је праћено градом или јаком кишом, зауставе возила на безбедном проширењу поред пута, чим је то могуће.

Додатна опрезност возачима ће бити потребна на путевима који пролазе кроз стенске усеке и клисуре због честих одорна земље и камена, наводи се у саопстењу.

Због радова на санацији коловоза доћи ће до обуставе саобраћаја од 21. до 25. јуна, у временском периоду од седам до 18 часова, на делу државног пута II А реда број 169, деоница Мокрање-Вељково.

На државном путу I Б реда број 30, на деоници Ивањица-Ушће, у месту Студеница, изводiће се радови на чишћењу одрона и растерећењу нестабилне косине.

Данас и сутра од 22 до шест часова, на државном путу I А реда број 1 (Е-75) и државном путу I А реда број 3 (Е-70), на деоници од петље "Добановци" до петље "Ласта", у оба смера, изводиће се радови на поправци хаварисане еластичне одбојне ограде.

Од 20.06. на деоници Нова Варош-Пријепоље, изводиће се радови на поправци моста преко реке Бистрице-"Бистрица 8".

За време трајања радова саобраћај ће се одвијати једном траком моста, уз наизменично пропуштање возила.

Када је реч о непроходним путним правцима, од 7. јуна до 1.августа, биће обустављен саобраћај на делу државног пута II А реда број 127, у улици Вука Караџића према Старим Бановцима, због почетка друге фаза радова.

Активно клизиште " Царевац" узрок је обуставе саобраћаја на државном путу I/Б реда број 28, деоница Дуб-Костојевићи. (обустава саобраћаја на снази од 08.03.)

Још увек је на снази и oбустава саобраћаја због радова на санације клизишта на државном путу II Б реда број 342, деоница Уб-Попучке-Иверак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво