Опрез у вожњи због временских прилика

Ауто-мото савез Србије упозорио је возаче да буду опрезнији за воланом и прилагоде вожњу условима на путу јер их данас, према најавама метеоролога, очекују ниже температуре него претходних дана и пљускови, највише у северном делу земље.

АМСС истиче да је викендом по правилу појачан интензитет саобраћаја, а како се очекује и почетак летње туристичке сезоне, саветује се благовремено информисање о проходности деоница којима се планира путовање.

Када је реч о најавама и актуелним изменама у саобраћају, АМСС наводи да ће се у периоду до 15. јула, на аутопуту Е-80, изводити радови на санацији коловоза на возној и претицајној саобраћајној траци.

Деонице на којима ће се радови изводити су Трупалска петља крак 4 - излаз за Софију (Бугарска), Комренска петља улаз у Ниш (обе коловозне траке), Комренска петља излаз за Београд (обе коловозне траке).

Радови на санацији коловоза, на деоници аутопута Е-75 од петље "Ниш Југ" до петље "Лесковац центар" до насеља Печењевци, изводиће се у периоду од 20. јуна до 15. јула на возној и претицајној саобраћајној траци.

АМСС истиче да су завршени радови у оквиру редовног одржавања, уређења и заштите нестабилних косина на делу државног пута I Б, реда број 23, на деоници између Међувршја и Овчар Бање и да је на тој деоници успостављен нормалан режим одвијања саобраћаја.

Од 20. до 27. јуна, у периоду од 22 до 6 часова, на делу аутопута Е-75, од петље "Ласта" до петље "Т6" - скретање за Нови Сад, изводиће се радови на обележавању хоризонталне сигнализације у оба смера.

Радови ће се изводити у покрету, са повременим затварањем брзе или зауставне саобраћајне траке.

Од 20. јуна, на деоници Нова Варош - Пријепоље, изводиће се радови на
поправци моста преко реке Бистрице.

За време трајања радова саобраћај ће се одвијати једном траком моста, уз наизменично пропуштање возила.

До 30. јуна на снази је измена режима саобраћаја на државном путу II А реда број 174, на деоници Ужице - Каран, због радова на редовном одржавању - санацији клизишта у насељу Локва.

Данас, у периоду од 8 до 16 часова, на државном путу између Зајечара и села Шљивар, доћи ће до измене режима саобраћаја због извођења радова на санацији коловоза.

Саобраћај ће се на поменутој деоници одвијати наизменичним пропуштањем возила.

У периоду од 18. јуна од 7 часова до 20. јуна до 5 часова на Панчевачком мосту изводиће се радови на замени дилатација, у смеру Панчево-Београд.

За саобраћај ће бити затворена десна (возна) саобраћајна трака.

Због радова на рушењу пешачке пасареле у месту Севојоно у непосредној близини ваљаонице бакра данас ће доћи до измене у саобраћају у периоду од 5 до 19 часова.

Саобраћај ће се у време радова преусмеравати на локалну саобраћајницу уз асистенцију саобраћајне полиције.

Наиласком на ову деоницу пута, потребно је прилагодити брзину и вожњу привременој саобраћајној сигнализацији.

До 21. јуна биће измењен саобраћај на делу државног пута I Б реда број 13, на деоници Београд-Чента, у зони насеља Падинска скела, због радова на поправци коловоза.

До 27. јуна није предвиђено потпуно заустављање саобраћаја на aуто-путу Е80 Ниш - Димитровград, на деоници од Чифлика до Станичења на магистралном путу I Б реда број 43, додаје АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво