Путеви проходни, без ванредних застоја и прекида

Још увек повољне временске прилике и суви коловози доприносе доброј проходности путева, интензитет саобраћаја је на ауто-путевима умерен, без дужих задржавања на наплатним рампама, а слично је на другим државним путевима првог и другог реда, на којима нема ванредних застоја и прекида.

Што се тиче најава и најактуелнијих измена у саобраћају, данас је планирана потпуна обустава саобраћаја у зони моста у Чифлику у временском интервалу од 14.00 до 16.00 сати, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Изводиће се и радови на крпљењу ударних рупа у временском периоду од 07.00 до 17.00 сати, на државном путу другог А реда број 258, деоница Предејане (веза са државним путем првог А реда број 1) - Владичин Хан (Грамађе) и то данас у тунелу Кржинце и сутра у тунелу Манајле.

Саобраћај у зони радова одвијаће се наизменичним пропуштањем возила, а радови ће бити обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Кад је реч о непроходним путним правцима, од 18. маја је на снази забрана саобраћаја на државном путу другог А реда број 178, деоница Дивчибаре-Тометино Поље-Саставци, због проширења клизишта, а алтернативни правац је деоница пута од Дивчибара до Каоне.

Обустављен је и саобраћај због активног клизишта "Царевац" на државном путу првог/Б реда број 28, деоница Дуб - Костојевићи, а алтернативни путеви су Ужице - Кнежевићи - Кремна - Калуђерске Баре - Бајина Башта - Рогачица или Ужице - Дубци - Кремна - Калуђерске Баре - Бајина Башта - Рогачица.

На снази је и обустава саобраћаја због радова на санацији клизишта на државном путу другог Б реда број 342, деоница Уб - Попучке - Иверак, док је алтернативни пут Уб - Словац - Ваљево, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара