Због најављених пљускова возачима се саветује опрез

У Србији се данас очекују високе дневне температуре, али како метереолози најављују поподневне пљускове, возачима се саветује да имају више опреза за воланом, да држе веће одстојање од возила испред и да не улазе у ризична претицања, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због честих температурних разлика могуће су појаве одрона, и то највише кроз стенске усеке и клисуре, и дуж речних токова, а из ЈП Путеви Србије апелују на опрезнију вожњу на деоницама на којима је услед радова дошло до измене режима саобраћаја.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима Хоргош и Хоргош 2 задржавања за путничка возила на излаз из наше земље су око 80 минута, а на осталим граничним прелазима нема дужих задржавања од 30 минута.

Због почетка радова постављена је привремена саобраћајна сигнализација на делу државног пута другог Б реда број 379, деоница Орљево-Рашанац, због радова на поправци моста преко реке Млаве у Рашанцу, у оквиру редовног одржавања путних објеката, каже се у саопштењу.

Саобраћај ће се за време извођења радова на мосту одвијати наизменичним пропуштањем возила једном страном моста, а предвиђено време завршетка радова је до 10.06.2016.године, уколико временски услови то дозволе.

Изводиће се радови на крпљењу ударних рупа у временском периоду од 07:00 до 17:00 часова, на државном путу другог А реда број 258, деоница Предејане (веза са државним путем првог А реда број 1) - Владичин Хан (Грамађе) и то: данас, 30. маја, у тунелу Кржинце, и сутра, 31. маја, у тунелу Манајле, наводи АМСС.

Саобраћај у зони радова одвијаће се наизменичним пропуштањем возила, а радови ће бити обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Ноћас у периоду између 22:00 и 05:00 часова, на делу државног пута првог А реда број 1, на деоници од петље Душановац до моста Газела, изводиће се радови на кошењу траве у средњем појасу, у оба смера.

Радови ће се изводити у покрету у претицајној (левој) саобраћајној траци, која ће на том делу у зони радова бити затворена за саобраћај. Радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Данас је планирана потпуна обустава саобраћаја у зони моста у Чифлику у временском интервалу од 14 до 16 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара