Појачан интензитет саобраћаја

Возаче очекују праве летње температуре, а како се недељом, по правилу, очекује појачан интензитет саобраћаја на путевима првог и другог реда, саветује се више толеранције и стрпљења за воланом уколико дође до непредвиђених застоја у саобраћају, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Из Јавног предузећа "Путеви Србије" скрећу пажњу на више опреза на деоницама на којима се изводе радови.

Због почетка радова постављена је привремена саобраћајна сигнализација на деоници Орљево-Рашанац, због радова на поправци моста преко реке Млаве у Рашанцу, у оквиру редовног одржавања путних објеката.

Саобраћај ће се за време извођења радова на мосту одвијати наизменичним пропуштањем возила једном страном моста.

Предвиђено време завршетка радова је до 10. јуна уколико временски услови то дозволе.

На деоници Предејане - Владичин Хан (Грамађе) изводиће се радови на крпљењу ударних рупа у периоду од 07:00 до 17:00 часова.

Радови ће се изводити 30. маја у тунелу Кржинце и 31. маја у тунелу Манајле.

Саобраћај у зони радова одвијаће се наизменичним пропуштањем возила, а радови ће, како наводи АМСС, бити обезбеђени адекватном привременом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

У ноћи између 29. и 30 маја и 30. и 31 маја од 22:00 до 05:00 часова, на деоници од петље Душановац до моста Газела изводиће се радови на кошењу траве у средњем појасу, у оба смера.

Радови ће се изводити у покрету у претицајној (левој) саобраћајној траци, која ће на том делу у зони радова бити затворена за саобраћај. АМСС истиче да ће радови бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Данас није предвиђено потпуно заустављање саобраћаја на Аутопуту Е80 Ниш - Димитровград на деоници од Чифлика до Станичења, док је за понедељак 30. маја планирана потпуна обустава саобраћаја у зони моста у Чифлику у периоду од 14 до 16 часова.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције Републике Србије, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута, додаје АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара