Опрез због пљускова

Због повремених пролећних киша, праћених грмљавином, а понегде и могућих јачих пљускова, Ауто-мото савез Србије упозорава на већу опрезност и спорију вожњу јер су, како наводи, по таквом времену карактеристични застоји у саобраћају са повремено успореном вожњом.

Саобраћај је умереног интезитета на ауто-путевима, а без задржавања пролази се и на наплатним рампама.

Умерен интезитет саобраћаја очекује возаче и на осталим државним путевима I и II реда, а више опрезности и стрпљења, налажу бројне деонице путева на којима су започети радови и на којима важи посебан режим саобраћаја, који је регулисан одговарајућом саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Због радова на редовном одржавању коловоза од суботе до понедељка биће затворен за саобраћај део државног пута II А реда број 127 у Старој Пазови од Светосавске улице према Старим Бановцима, на делу од укрштања са Улицом краља Петра I Карађорђевића, до укрштања са Улицом Николе Момчиловића.

Оспособљена је једна трака пута којом се саобраћај неизменично пропушта, али се због могућег поновног одрона не препоручује коришћење пута Ушће-Ивањица преко Студенице.

Због радова на постављању звучне заштитите на делу државног пута IА реда број један (ауто-пут Е/75) од Траншпеда ка Врчину, у периоду од седам до 17 чсаова затвара се зауставна трака у смеру ка Нишу.

Следећа планирана обустава саобраћаја најављена је за понедељак, 16. маја, у периоду од девет до 18 чсаова због планираних радова на периодичном одржавању државног пута IБ реда број 27, Лозница 5-Завлака 2, деоница Крст-Завлака 2.
Алтернативни правци за сва возила су државни пут II А реда број 139, Крст-Крупањ и државни пут II А реда број 137, Крупањ-Завлака.

АМС С подсећа да се до 18. маја у периоду од седам до 17 часова изводе радови на обележавању хоризонталне сигнализације на државном путу I А реда број један, при чему возаче очекује измењен режим саобраћаја од петље Водањ до петље Мали Пожаревац у смеру од Ниша ка Београду.

Радови ће се изводити у покрету са повременим затварањем брзе или зауставне траке.
До понедељка, 16.маја, није предвиђено потпуно заустављање саобраћаја на Ауто-путу Е80, Ниш-Димитровград, на деоници од Чифлика до Станичења, на магистралном путу I Б реда, број 43.

Према последњим информацијама Управе граничне Полиције Републике Србије, на путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута, додаје АМСС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво