Саобраћај слабијег интензитета, без дужих задржавања

На ауто-путевима, као и на главним државним путевима саобраћај је тренутно слабијег интезитета, а на наплатним рампама нема дужих задржавања, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Престанак падавина доприноси бољој проходности путева и лакшем одвијању саобраћаја.

Током ноћи падавине су захватиле подручје Смедерева, где се тренутно саобраћај на главним државним путевима одвија без прекида.

Саобраћај се и на ауто-путу код Колара одвија у пуном профилу.

Захваљујући максималним напорима путара, са појединих деоница уклоњена је вода, наноси земље, муља и камена, при чему је обезбеђен нормалан проток саобраћаја.

Изненадни одрони у великој мери могу да угрозе безбедност у вожњи.

На деоници пута Ушће-Ивањица преко Студенице потпуно је нормализован саобраћај након уклањања одрона са пута, саопштило је Јавно предузеће Путеви Србије.

На тој деоници саобраћај је од касно синоћ био обустављен због одрона на чијем уклањању су одмах били ангажовани путари.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на путничким терминалима са српске стране нема дужих задржавања од 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара