Читај ми!

Напад на "Вијести"

Запаљена два возила подгоричког листа "Вијести". Аутомобили имали јасне ознаке листа. Намера нападача била "да се возила униште", речено у полицији. Премијер Игор Лукшић осудио спаљивање службених аутомобила "Вијести".

Два службена возила подгоричког листа Вијести запаљена су рано јутрос и потпуно уништена, објављено је на сајту тог листа.

Возила су била паркирана у близини зграде у којој је смештена редакција листа и преко пута  Агенције за националну безбедност, наведено је у саопштењу.

Полиција је, према наводима, извршила увиђај и наложила да се прикупе сви снимци видео-надзора, а испитала је и једног очевица догађаја.

Наведено је да је Вијестима у полицији речено да је "очигледно била намера да се возила униште". Возила су имала јасне ознаке новинске куће Вијести.

Црногорски премијер Игор Лукшић најоштрије је осудио спаљивање службених возила Независног дневника Вијести и апеловао да полиција што пре открије починиоца тог вандалског поступка.

"Овакав поступак је у потпуној супротности са напорима које Влада Црне Горе континуирано улаже како би већ у октобру од Европске комисије добила још једну потврду напретка на свом европском путу", рекао је Лукшић агенцији МИНА.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара