Читај ми!

Ни трага Антонији Билић

На подручју Брљанског језера, после интензивне претраге, није пронађено тело нити трагови који би се могли довести у везу са нестанком Антоније Билић. Хрватска полиција саопштила је да проширује потрагу на околину Книна.

Потрага за несталом Антонијом Билић на језеру Брљан, које се интензивно претражује последњих дана, завршена је око 10.30 сати, јавља Дневник.хр.

На подручју тог језера није пронађено ни тело ни трагови, као што су предмети који би се могли довести у везу са нестанком Антоније Билић.

Ватрогасци су исушили Брљанско језеро како би се истражитељи дефинитивно уверили у истинитост исказа Драгана Паравиње, о томе како је тело нестале Антоније управо на тој локацији бацио у воду, пише Јутарњи лист.

Почело је и враћање воде у језеро, потврдио је Дарко Дукић заповедник ватрогасне станице Шибеник.

После Брљанског језера трагање за несталом Антонијом Билић проширено је на околину Книна и пут Книн-Загреб.

На терену је око 100 припадника интервентне, криминалистичке полиције и ватрогасаца, а претражује се подручје од вијадукта Кравља Драга до места Врело Зрмање.

Наставља и са другим активностима кроз криминалистичко-аналитичко истраживање свих до сада прибављених података и информација, саопштила је полиција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара