Читај ми!

Маровић прети партијским обрачуном?

Потпредседник ДПС-а Светозар Маровић прети да ће се повући из партије и да ће започети политички рат ако Мило Ђукановић настави да га угрожава, пишу "Вијести".

Потпредседник ДПС-а Светозар Маровић упозорио је лидера те партије Мила Ђукановића да ће се повући из партијског врха и ући у партијски обрачун, уколико не буду престали притисци на њега, пишу подгоричке Вијести.

Маровић је Ђукановићу, пре 14 дана, послао писмо упозорења, наводи лист, али још није познато шта је Маровића испровоцирало да пошаље такво писмо.

Извори подгоричког листа из Маровићевог окружења тврде да је Маровић кривио Ђукановића за хапшења актера афере Завала, када су притворени његов брат, бивши градоначелник Рајко Куљача и Ђорђије Пињатић.

Након почетне тактике да покаже лојалност и тако покуша да брата, Куљачу и Пињатића изведе из протвора, Маровић је сада све више склон уласку у битку са човеком којег је у готово сваком интервјуу назвао пријатељем, пише подгорички лист.

У неформалним разговорима, пишу Вијести, помиње се да Маровић има информације да се у Будви спремају нова хапшења.

Неколико дана након што је писмо стигло до Ђукановића, са чим су одмах били упознати остали потпредседници партије, у ДПС-у је прострујала прича да је Маровић доставио ковертирану оставку.

Према тумачењу саговорника Вијести из Ђукановићевог окружења, реч је о писму у којем Маровић упозорава бившег премијера да би могао напустити ДПС и почети политички рат против њега ако настави да га угрожава.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара