Читај ми!

Антонија била у камиону

Малолетна Антонија Билић из Дрниша, која је нестала 7. јуна, била је у камиону којим је управљао одбегли Драган Паравиња, утврђено ДНК анализом. За Паравињом расписана међународна потерница.

Вештачењем власи косе утврђено је да је нестала малолетна Антонија Билић из Дрниша била у камиону којим је управљао Драган Паравиња, саопштило је хрватско Министарство унутрашњих послова. Полиција је за осумњиченим Паравињом расписала међународну потерницу.

"Упоредном методом и ДНК анализом узорака из камиона и узорака узетих од чланова Антонијине породице, утврђено је да се подударају, што потврђује да се нестала Антонија Билић налазила у камиону", навео је МУП.

У саопштењу се прецизира да је анализом власи косе узете из кабине камиона утврђен делимични ДНК профил женске особе који се подудара с ДНК профилом добијеним из крви мајке нестале 17-годишњакиње.

Малолетна Дрнишанка нестала је 7. јуна, а последњи пут је виђена када је стопирала на мосту преко реке Чиколе. Од тада полиција, горска служба спасавања и бројни грађани интензивно претражују шибенско залеђе.

Полиција Републике Српске већ трећи дан спроводи обимну потеру за Драганом Паравињом (43), који је, након што је сазнао да га тражи хрватска полиција, са супругом дошао код родбине у околину Српца.

Успео је да побегне полицији која је покушала да га ухапси у селу Доњи Срђевићи код Српца, а потрага за њим још није дала резултата. Према последњим информацијама, Паравиња је у БиХ из Хрватске ушао илегално, наводно препливавши Саву код Славонског Брода, преноси Бета. 

За Паравињом, који је држављанин Србије и Хрватске, расписане су две потернице због више кривичних дела силовања, једна у БиХ, а друга у Србији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво