Масакр у Загребу

Младић убио оца и брата и ранио комшиницу у загребачком насељу Боровје. Хрватски медији преносе да је у питању психички нестабилна особа. Истрага је у току.

Двадесетједногодишњи младић убио је брата и оца и ранио комшиницу у загребачком насељу Боровје.

Портпарол загребачке полицијске управе Јелена Бикић потврдила је за Танјуг да се догодило двоструко убиство и покушај убиства. Полиција је, према речима Бикићеве, на месту догађаја затекла убицу, а у аутомобилу на паркингу тело његовог оца, у кога је испаљено више метака.

Уласком у зграду полиција је нашла и леш убијеног младићевог 25-годишњег брата. Младић, за којег хрватски медији наводе да је био психички нестабилан, испалио је више метака и на једну комшиницу која је, чувши пуцњеве, изашла напоље. Рањена жена је превезена у болницу и још се не зна у каквом је здравственом стању.

Убица је ухапшен, а мотив убиства и покушаја убиства још се не зна. На лице места изашао је истражни судија, а у току је полицијски извештај.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво