Бећировић убијен у Будви

Бизнисмен Драган Бећировић убијен је ноћас у Будви. Полиција привела неколико особа на саслушање, сазнаје агенција "Бета".

Црногорска полиција потврдила је да је у Будви ноћас убијен бизнисмен Драган Бећировић, преноси Бета. Према незваничним информацијама приведено неколико особа на саслушање.

Како је објавио Интернет портал подгоричког листа "Вијести", непозната особа испалила је три хица на Бећировића, који је био у близини свог аутомобила, испред зграде у којој има стан.

Полиција је на месту убиства пронашла три чауре калибра 7,62 милиметара. Како је наведено у полицијском саопштењу, Бећировић је убијен ноћас у три сата, у будванском насељу Голубовина.

Бећировић је био извршни директор компаније "Беплер и Џекобсон" и власник хотела "Бјанка" у Колашину и "Авала" у Будви.

Убијени Драган Бећировић и његов брат Зоран Бећировић, према ранијим тврдњама неких подгоричких медија, имају пословне везе са српским бизнисменом Станком Суботићем.

Према писању подгоричког недељника Монитор, у броју од 18. марта ове године, убијени Драган Бећировић је био "истурени играч" компаније "Беплер и Џејкбсон", а као актери у пословима те компаније помињу се Станко Суботић и брат бившег премијера Мила Ђукановића.

Монитор је такође навео да је и син Светозара Маровића повезан са "Беплером и Џејкбсоном".

Према писању тог листа, Беплерово "царство простире се од британских Девичанских острва, преко Лондона, Кипра, Београда - па до Колашина и Подгорице".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво