Убијен док је бранио друга

Непознате особе нa смрт су претукле осамнаестогодишњег Јашарија Мухамедалија из Скопља, који је покушао да заштити друга Дарка Анчева.

Јашари Мухамедали убијен је у средњој школи у Скопљу, док је покушавао да одбрани школског друга Дарка Анчева од непознатих нападача.

Неколико непознатих особа упало је у двориште средње Грађевинске школе и металним шипкама тукло седамнаестогодишњег Дарка Анчева.

Јашари му је одмах притекао у помоћ, а нападачи су му тешко повредили главу. Лекари који су били у школи ради вакцинисања ученика, одмах су пришли повређенима, а нападачи су побегли.

И поред интервенције лекара и екипе Хитне помоћи, осамнаестогодишњи Јашари преминуо је на путу ка болници.

Директорка школе Драгица Костадиновска рекла је да је напад трајао свега неколико секунди и да су нападачи одмах побегли.

Министар образовања Никола Тодоров посетио је школу убрзо после напада и изјавио да ће нападачи бити брзо ухапшени.

"Убице ће бити одмах ухапшене, а правда ће бити немилосрдна према њима, као што су и они били немилосрдни према убијеном дечаку", изјавио је министар Тодоров.

Полиција још није саопштила који су мотиви напада, нити колико је било нападача. Испитани су очевици - наставници и ученици.

У фебруару, неколико ученика и један професор избодени су ножевима у Скопљу, а један и у Гимназији у Велесу, после чега су мере безбедности у школама појачане.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво