Нахушкао пса на пописивачa

Владимир Анђелић из Пљеваља нахушкао пса на жену која је требало да обави попис. Пошто је и вређао полицију, Анђелић приведен и против њега ће бити поднета кривична пријава.

Док је покушавала да уђе у двориште једне од кућа у Улици Ослобођења у Пљевљима, где је требало да обави попис, Самиру Алибашић угризао је пас, кога је на њу пустио власник Владимир Анђелић (58), пишу Вијести.

"Ушла сам у двориште где се налазио власник. Представила сам се и рекла да треба да попишем укућане и имовину, али је он почео да ме напада, псујући мене и онога ко ме је послао.

Рекао ми је да нема папире, да је подстанар. Када је бучно кренуо према мени, кренуо је и његов пас", испричала је она.

Када га је замолила да склони пса јер је може ујести, Анђелић је одговорио да и треба да је угризе, после чега ју је пас и угризао за ногу.

"Када ме је пас ујео, он му је пришао, пољубио га и рекао му: Нека си је ујео", рекла је Алибашићева, која је одмах позвала полицију и Хитну помоћ.

Она је додала да је Анђелић вређао и полицију, која га је, због омаловажавања и после бројних увреда упућених на њихов рачун, привела и против њега ће највероватније бити поднета кривична пријава.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво