Протест у Подгорици

Испред Скупштине Црне Горе протестовало неколико стотина грађана, у организацији невладине организације "Либертас". Демонстранти носили пароле "Хоћемо промене".

На протесту испред Скупштине Црне Горе окупило се неколико стотина демонстраната који су тражили промену стања у држави. Протест је организовала невладина организација "Либертас", а заказан је преко друштвене мреже Фејсбук.

"Хвала вам хероји Црне Горе што сте данас залепили шамар мафијашком режиму Мила Ђукановића", поручио је окупљенима Роберт Велашевић оснивач Фејсбук групе "Уличним протестима против мафије".

Велашевић је најавио да ће убрзо, за неколико дана, бити организован нови протест, који би могао да се одржи испред зграда Владе.

Учесници протеста кренули су испред Спортског центра "Морача", а носили су транспаренте: "Хоћемо промене" и "Лукшићу, стани поред нас". 

На протесту су учествовали и лидери опозиционих странака - Нове српске демократије и Покрета за промене, Андрија Мандић и Небојша Медојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије