Саслушани нападачи на Медојевићевог сина

Нападачи на малолетног сина Небојше Медојевића негирају да је напад имао политичку позадину. Тврде да нису знали да је реч о сину лидера Покрета за промjене и да је сукоб избио због нeсугласица око спортског терена.

Тројица нападача на малолетног сина лидера Покрета за промjене (ПзП) Небојше Медојевића су саслушана у подгоричком Основном суду, где су, како пишу Вијести, негирали да је њихово понашање имало политичку позадину.

Радосав Станишић је ухапшен јуче, а његова браћа Саша и Видоје у петак увече, непосредно после напада на малолетног Медојевићевог сина и његовог друга на спортском игралишту у подгоричком насељу Загорич.

Они су истражном судији Миладину Пејовићу казали да нису знали да је реч о сину лидера Покрета за промјене, а да је шамарању малолетника претходиo сукоб због права за игру на кошаркашком терену. 

Медојевић је за тај напад оптужио директора црногорске полиције Веселина Вељовића, за кога је казао да је "продужена рука премијера Мила Ђукановића и министра иностраних послова Милана Роћена", пренели су подгорички медији.

"Као и свака злочиначка организација, они не презају ни да нападају малолетнике. Роћен је преузео улогу заштитника режима који сада пребројавају ко је у овој земљи патриота, а ко не. Видећемо да ли је ово био политички мотивисан напад према казни коју ће добити хулигани", рекао је Медојевић.

Портпарол Управе полиције Тамара Ралевић негирала је да инцидент има било какве везе са политиком и рекла да је до њега дошло због нeсугласица о спортском терену, као и да нападачи нису ни знали чији је син Б. М. 

Према полицијском саопштењу, свађа, у којој је Медојевићев син лакше повређен, прекинута је када је на игралиште дошао малолетников ујак Жељкo Шћепановић (36), и позвао полицију.

И Шћепановић је ухапшен, пошто је у његовом аутомобилу полиција нашла оружје за које није имао дозволу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара