Читај ми!

Вијести објавиле преписку са Скаја: Звицер и Миловић о рушењу Вучића

Вођа кавачког клана Радоје Звицер и његов сарадник Радоје Миловић су, према преписци из Скај апликације коју су објавиле подгоричке Вијести, разговарали 2021. године о могућности да ће САД са Бајденовим доласком на власт ићи "на рушење Вучића свим силама". Вођа кавчана тврди да једино они могу свргнути Вучића, уз помоћ 40.000 навијача, наводе Вијести.

Подгоричке Вијести објавиле су разговор са криптоване телефонске апликације Скај од 10. јануара 2021. године, за који тврде да су водили вођа кавачког клана Радоје Звицер и његов сарадник, одбегли полицајац Радоје Миловић.

Звицер и Миловић разговарали су о спољној политици и разматрали како ће се на државе региона одразити долазак на чело САД Џозефа Бајдена, који је управо у том периоду победио Доналда Трампа.

Саговорници су, преносе Вијести, сагласни да избор Бајдена за председника одговара свима осим Србији, Републици Српској и великосрпској политици.

Миловић у том контексту наводи да се Бајденовим доласком мора заокренути политика на Балкану, и да ће САД ићи "на рушење Вучића свим силама"...

"Рекао сам ти да само ми можемо обалити Вучића да му на почетак првенства 40х (хиљада) почне скандирати... Сваку власт у Србији су обалили навијачи", шаље Звицер, наводи се у преписци.

У редовима кавачког клана, како ће касније регистровати и истражитељи из Црне Горе и Србије, били су између осталих и Вељко Беливук и Марко Миљковић.

Против Звицера и Миловића воде се бројни кривични поступци у Црној Гори, али и окружењу.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво