Читај ми!

Пуцано на аутомобил градоначелника у Скопљу

На аутомобил градоначелника Арачинова Ридвана Ибрахимија, места које се налази на десетак километара од Скопља, пуцано је из аутоматског оружја. Ибрахими je неповређен у нападу, али је возач задобио прострелну рану и хитно је превезен на операцију у главни град Северне Македоније.

На возило градоначелника општине Арачинов Ридвана Ибрахимија, око поднева је пуцано из аутоматског оружја, јавила је скопска Телма.

Ибрахими је неповређен, а прострелну рану у пределу груди задобио је возач аутомобила, потврђено је у Министарству унутрашњих послова Северне Македоније.

Директор скопске Клинике за хируршке болести "Свети Наум Охридски" Љубен Арсенков изјавио је да је у болницу довезен 39-годишњи мушкарац са прострелном раном у пределу рамена, коју је задобио у пуцњави у Арачинову.

"Реч је о мушкој особи, ван животне опасности је и смештен је на одељење интензивне неге", прецизирао је Арсенков за агенцију МИА.

Министар унутрашњих послова у техничкој влади Северне Македоније Панче Тошковски потврдио је за МИА да је у пуцњави погођен возач градоначелника и још једна особа запослена у Општини.

На место догађаја стигле су појачане полицијске снаге, а истрага је у току.

Градоначелник Ибрахими је раније пријављивао да су му претила два брата из Арачинова.

Пре две године га је троје људи физички напали, који су тада приведени.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво