Читај ми!

Ухапшен малолетник из Билеће, осумњичен за покушај тероризма

Малолетник из Билеће ухапшен је због сумње да је починио кривично дело тероризам у покушају, рекао је на конференцији за новинаре Синиша Лакета, начелник ПУ Требиње.

Синиша Лакета, начелник ПУ Требиње истакао је да су полицијски службеници дошли до оперативних сазнања да једно или више лица припремају терористички акт на средњу школу која се налази на подручју града Требиња.

"Одмах по сазнању, обавештено је посебно Одељење за сузбијање корупције, организованог криминалитета и најтежег облика привредног криминалитета под чијим надзором су спроведене одређене истражне радње. Радње које су спроведене довеле су нас до лица из Билеће за које се сумњичи да је починило наведено кривично дело", рекао је Лакета.

Лице је лишено слободе синоћ у 19 часова. Следи даље поступање у надређеном тужилаштву.

Многи родитељи нису пустили децу у школу

После хапшења малолетника из Билеће због сумње да је починио кривично дело тероризма у покушају, бројни родитељи из Требиња јутрос нису послали децу у школу.

Из Полицијске управе Требиње кажу да је ситуација у граду потпуно безбедна, а да ће се званично обратити јавности током јутра, са више информација о овом догађају и поводу за оваква нагађања.

Иако многа деца нису дошла у школу, настава у свим школама одвија се редовно.

Председник Актива основних школа Милорад Надаждин рекао је да је најмање деце присуствује настави у школама у Полицама и Бреговима, док су у Горици на наставу дошли углавном сви ученици.

"Ситуација је потпуно под контролом, настава се одвија редовно", навео је Надаждин за локални портал Требињелајв.

среда, 15. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара