Читај ми!

Подгорица, ученик деветог разреда насрнуо на наставника

Наставник и ученик деветог разреда сукобили су се у учионици у Основној школи "Саво Пејановић" у Подгорици. До инцидента је дошло јер је ученик током часа провоцирао, а потом и физички насрнуо на наставника на замени, пишу црногорски медији.

У подгоричкој основној школи "Саво Пејановић" дошло је до инцидента када је ученик током часа провоцирао и физички насрнуо на наставника на замени.

Реч је о ученику деветог разреда, а родитељи ђака из одељења тврде да је дотични ученик ушао десет минута пред крај часа, провоцирао наставника, а онда и физички насрнуо на њега када је хтео да га изведе из учионице.

Према незваничним информацијама, ученику је изречена мера пребацивања у другу школу још у првом полугодишту, али како родитељи тврде, Министарство просвјете, науке и иновација још није нашло решење, објавиле су Вијести.

Тврде и да је ученик у претходном периоду постао "крајње груб, насилан и проблематичан".

Међу ученицима и родитељима школе се дели видео-снимак из учионице, који је наводно настао јутрос, а на којем се види обрачун ученика деветог разреда и наставника, снимак преноси РТЦГ.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво