Читај ми!

Потреси у Покрету "Европа сад" – из Председништва искључен министар правде Црне Горе

Министар правде Црне Горе Андреј Миловић искључен је из Покрета "Европа сад" (ПЕС). За новог члана Председништва ПЕС предложен министар енергетике и рударства Саша Мујовић. На седници Председништва констатована и оставка председника Црне Горе Јакова Милатовића на место заменика председника Покрета.

Министар правде Црне Горе Андреј Миловић искључен је из Покрета "Европа сад" (ПЕС), а на седници Председништва је констатована и оставка председника Црне Горе Јакова Милатовића на место заменика председника ПЕС.

"Позиција Миловића у Влади Црне Горе биће отворена уочи планиране реконструкције, а у складу са оствареним резултатима у областима владавине права и европских интеграција", саопштено је из ПЕС. 

У саопштењу се наглашава да је за новог члана Председништва ПЕС предложен министар енергетике и рударства Црне Горе Саша Мујовић.

Заменик председника Покрета Европа сад (ПЕС) и председник Црне Горе Јаков Милатовић поднео је јуче оставку на све функције у партији.

Милатовић је у објави на Иксу (Твитеру) објаснио да оставку подноси зато што је досадашњи начин рада ПЕС супротан обећаном и вредностима које је имао на уму приликом његовог стварања.

ПЕС је у реакцији на оставку Милатовића саопштио да је "одавно приметна намера председника Црне Горе да опструира рад 44. Владе Црне Горе и ПЕС, што је кулминирало напуштањем партије".

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво