Хрватска, поново нестао један од тројице дечака

Хрватска полиција објавила је да је поново нестао један од тројице пронађених дечака.

Реч је о једном од тројице дечака који су пре неколико дана нестали у Хрватској, а који су, како је раније данас објављено, пронађени живи и здрави.

Полиција је на страници Nestali.hr објавила да је поново нестао 14-годишњи И. Ш., који се удаљио са адресе у Загребу, у насељу Брезовица, где има боравиште.

Kао место пребивалишта наведена је Петриња.

Полиција је апеловала на грађане да је обавесте у случају да поседују информације о несталом дечаку, преноси хрватски портал Индекс.

Током протеклих неколико дана хрватској полицији је пријављен нестанак тројице дечака рођених 2009. године, двојица се након празника нису вратила у домове за децу у којима су смештени – један у Брезовици, а други у загребачким Дугавама, док је у међувремену потрага за дечаком у Ријеци обустављена, јер је пронађен.

Први је 7. јануара нестао И. Ш., који се удаљио с адресе у Загребу, дан касније у Ријеци је нестао Л. К. Ј., а истог дана у Загребу је нестао и П. Г.

Након нестанка двојице дечака из Загреба и Ријеке, полиција је покренула потрагу, али се, како је пренео Индекс, испоставило да су неки дечаци одлучили да продуже зимске празнике и не врате се у дом.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара