Читај ми!

Акција "Токио": На Јахорини ухапшен један од најтраженијих бегунаца у Европи

Полиција Републике Српске је у акцији "Токио" у Источном Сарајеву ухапсила М. С., једног од најтраженијих бегунаца у Европи. МУП Српске наводи да је ухапшени држављанин БиХ и Словеније, да је за њим расписана Интерполова потерница, као и да је организовао криминалну групу која се бави трговином наркотицима на подручју Европске уније, Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе.

Из МУП-а Републике Српске саопштено је да су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске под надзором Тужилаштва БиХ на подручју Источног Сарајева у оквиру акције "Токио" ухапсили члана организоване криминалне групе М.С. који се у претходном периоду бавио препродајом кокаина. 

М.С. је држављанин Словеније и БиХ и за њим је расписана Интерполова потерница за кривично дело неовлашћене производње и промет опојних дрога, наводе у МУП-у.

М.С. се већ дуже време налазио у бекству будући да је за њим расписана потерница због умешаности у организовани криминал.

Потерница је доступна на сајту полиције Словеније, а налази се и на листи 50 најтраженији бегунаца Европске уније. 

Иначе, М.С. је и прошле године хапшен на Палама када му је у возилу пронађено 58.400 евра у кешу и четири мобилна телефона који су, заједно са аутомобилом, привремено одузети. И тада је било познато да се ради о једном од најтраженијих бегунаца, али је пуштен на слободу јер га од изручења Словенији штити двојно држављанство.

Такође, М. С. се у медијима помињао и као кум вође "Шкаљарског клана" Јована Вукотића који је убијен у Турској.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво