Читај ми!

Тело девојчице пронађено у околини Скопља, убијена истог дана када је нестала

У околини Скопља пронађено је тело малолетне Вање Г., чији је нестанак пријављен 27. новембра. Пронађено је и тело П. Ж. (74) у околини Велеса, чији је нестанак пријављен 24. новембра. Пет особа се сумњичи за повезаност са овим случајевима, од којих је троје задржано, једно је ван земље, а једно лице тренутно се налази у полицијској станици, саопштава тужилаштво.

Тужилаштво је саопштило да је из спроведених истражних радњи утврђено да су оба убиства извршила иста лица, а да је мотив користољубље.

Како се додаје у саопштењу, 14-годишња Вања Г. jе убијена истог дана када је и нестала, односно 27. новембра ове године, након што је возилом одведена са улаза у своје место пребивалишта.

Она је нестала у понедељак у 7.20 на путу за школу.

Из државног тужилаштва наводе да је пронађено изгорело возило марке "ситроен", а након вештачења обезбеђени су материјални докази о умешаности лица, за која ће, након комплетне документације, бити поднета одговарајућа кривична пријава у координацији са јавним тужиоцем.

Јавни тужиоци Основног јавног тужилаштва Скопље и Основног јавног тужилаштва Велес извршили су увиђај на две локације на којима су пронађена тела.

"Издати су налози за обдукцију тела жртава. Такође су издати налози за прикупљање и вештачење свих трагова и доказа са обе локације", додаје се у саопштењу.

Како се наводи, након извршених доказа и наложених вештачења, тужилаштво ће против свих осумњичених покренути одговарајуће поступке.

Тужилаштво је саопштило и да су сви осумњичени македонске националности.

понедељак, 04. март 2024.
15° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво